Jobb: arbetsledare och kvalificerad biografmaskinist

Arbetsledare och kvalificerad biografmaskinist

söker du jobb? Kolla detta!


källa
http://www.sfi.se/sv/om-svenska-filminstitutet/Lediga-jobb/Arbetsledare-och-kvalificerad-biografmaskinist-/




I Filmhuset på Gärdet i Stockholm driver Filminstitutet en mångsidig biografanläggning under namnet FilmhusBiograferna. Aktiviteterna och uppdragen har mycket stor bredd och har ett varierat och mångsidigt innehåll; från traditionella filmvisningar för bland annat Cinemateket och filmföretag till komplexa visningar vid konferenser med bildkällor från video, data och Internet.

FilmhusBiograferna har tre salonger som tekniskt betjänas från ett gemensamt maskinrum. Visningstekniken omfattar kvalificerade resurser med kapacitet att visa de allra flesta analoga och digitala bild- och ljudformat. Två av salongerna har sina entréer i den nyligen omgjorda foajén, centralt belägen i Filmhuset. Här finns restaurang och bar, ett omfattande filmbibliotek och förutom Svenska Filminstitutet har ett antal film- och kulturverksamheter sin bas i Filmhuset.

Vi söker nu en arbetsledare och kvalificerad biografmaskinist till FilmhusBiograferna. Dokumenterade och goda kunskaper krävs för att förbereda och visa 16, 35 och 70 mm film, med aktskifte. Eftersom allt fler visningar är digitalt baserade krävs mycket goda kunskaper i att hantera digital visningsteknik.

Salongerna hyrs också ut för konferenser, en verksamhet som är under expansion. I maskinisternas arbete ingår att sköta de tekniska resurserna rörande bild och ljud vid konferenser, möten och evenemang.

Förutom kvalificerade tekniska kunskaper förutsätter arbetet ett gott ordningssinne, god samarbetsförmåga, goda datakunskaper samt en väl utvecklad förmåga att möta kunder på ett trevligt och professionellt sätt.

Tjänsten innefattar ett arbetsledaransvar för verksamheten, bland annat rörande planering, drift och tekniska frågor. I uppdraget ingår också att delta i budgetarbete och annan långsiktig planering. Den fasta bemanningen utgörs av totalt tre schemalagda tjänster.

Läs mer om FilmhusBiograferna på www.sfi.se/bio.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Wilén, enhetschef, 08-665 12 76 eller Margaretha Kühne, stabschef, 08-665 11 81.

Facklig företrädare är Danial Brännström, ST-kultur, 08-665 11 97.

Din ansökan och CV ska vara oss tillhanda senast den 14 juni 2010.
Ange Dnr SFI-2010-226
Svenska Filminstitutet
HR
Box 27126
102 52 Stockholm

Publicerad 2010-05-21   Ändrad 2010-05-21

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0