sommaruniversitet

Sommaruniversitetet

Att läsa en sommarkurs kan vara ett sätt att kombinera studier med strandliv och semester. Då kan du varva intressanta föreläsningar med stunder på stranden, i vågskvalpet eller i städernas folkvimmel.

Högskolan i Halmstad


Sommartid koncentreras undervisningen till ett mindre sommarcampus, som blir den naturliga mötesplatsen för Högskolans studenter. Ett samlat campus innebär att du lättare får kontakt med studenter från andra ämnesområden, med lärare och övrig högskolepersonal. Allt blir lite närmre och enklare, helt enkelt.

Som student i Halmstad har du stora valmöjligheter när det gäller fritidsaktiviteter. Du har nära till kilometerlånga stränder, klippor och charmiga småbåtshamnar. Var du än bor i stan tar det inte lång tid att cykla mellan din bostad, Högskolan, centrum och havet. I centrum finns gott om restauranger, kaféer, nattklubbar och mysiga pubar. En klassiker sommartid är After Beach i Tylösand där roar du dig kungligt bara ett stenkast från den milslånga stranden.

Campus Varberg


Du kan också välja att läsa en sommarkurs på Campus Varberg. Här finns allt du behöver för att lyckas med din sommarkurs. Moderna föreläsningslokaler, projektrum, datorer, skrivare, kopiatorer, bibliotek och personal som kan hjälpa dig till rätta. För att välkomna dig som student arrangerar Campus Varberg en liten välkomstfest för alla sommarstudenter.

Campus Varberg har också en "Frukostakademi" under tre sommarveckor. Det innebär att du under en frukost på Café Campus kan lyssna till en intressant föreläsning varje vardagsmorgon.

I Varberg finns det sommartid en rad aktiviteter, nöjen och bad. Vid fästningen hålls många sommarkonserter. I centrum finns pubar och kaféer.

Anmälan


Sista dag för anmälan till sommarkurser är 16 mars.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0