Plötsligt igen: DocLounge Lund 3 november

via DocLounge Lund:s Facebook-group


"Tusen tack alla coola tusenskönor som kom igår och gjorde världens bästa öppning. Vi saknar er redan. Men det är så det är att vara nykär. Man vill bara ha mer och mer och mer. Men ni som missade kvällen igår behöver ej misströsta, för redan nästa tisdag händer det igen! Och våra hjärtan har plats för hur många som helst.

Nästa tisdag blir Vinslövsyra för hela slanten. Smygöppning redan klockan 18.00 med den första filmen Plötsligt i Vinslöv för er som lyckats missa den och för alla er som kan se den om och om igen. Riktig öppning vid 19 som vanligt med musik, mingel och bar fram till PREMIÄREN av Plötsligt igen kl 20. De heta regissörena är på plats och flera " hemliga gäster". Det ryktas även om allsång så värm upp strupen.




3 nov Plötsligt igen (2009, 50min, Sverige) + EXTRA EXTRA Förfest med Plötsligt i Vinslöv

Regissör: Malin Skjöld och Jenny Bergman

På plats: Malin Skjöld och Jenny Bergman + hemliga gäster

Förfilm: Husvagnsrally

Livemusik: Mikael Strandberg (Mellan- Kjell från Vinslöv -Plötsligt en förening) spelar sina Vinslövslåtar.

Dj: Magnus Melliander ( Loosegoats )

Tid: Smygöppning med Plötsligt i Vinslöv 18.00 Riktig öppning med mingel och musik 19.00 Plötsligt igen 20.00

Entré: 60kr. Förköp kan köpas på Kino , kyrkogatan 3.

Plötsligt igen är uppföljaren till succédokumentären Plötsligt i Vinslöv. 7 år efter inspelningen av Plötsligt i Vinslöv åker filmarna Malin Skjöld och Jenny Bergman tillbaka till Vinslöv. De har fått ett anrop från en av filmens huvudpersoner: Holger. Holger papegoja har blivit stulen. Malin och Jenny åker till Vinslöv för att hjälpa Holger att få tillbaka sin papegoja, men i Vinslöv överraskas de av media. Ryktet har gått att en uppföljare är på gång, och journalisterna vill gärna vara med på inspelningen…Det blir upptakten till Plötsligt igen.

Mer än välkomna!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0